full screen background image

Firma care modernizează rețelele de apă și canalizare în Suceava face treabă de mântuială

lungu 2306     Conducerea Primăriei sucevene continuă să fie nemulțumită de întârzierile firmei “Pfeiffer” la lucrările de modernizare a rețelelor de apă și de canalizare din localitate.

La comandamentul de investiții de marţi, șefii de șantier au anunțat că au finalizat strada Nicolae Labiș, atfel încât circulația rutieră va fi reluată pe serpentine.

Primarul Sucevei, Ion Lungu, a precizat că au fost terminate și investițiile pe o parte din strada Mărășești, care urmează să fie asfaltată.

El a reclamat, însă, calitatea lucrărilor de pe strada Nicolae Iorga, care trebuie spartă pentru a remedia o defecțiune după ce recent a fost asfaltată.

Lungu: “Putem să ne apucăm să asfaltăm str. Mărăşeşti, de la interscţia bd. 1 Decembrie, din faţa Primăriei, până la intersecţia de la Catedrală. Pfeiffer spune că sunt multe străzi finalizate, cum ar fi Păcii sau Gheorghe Doja, pe care urmează doar a fi făcute branşamentele, racordurile pentru populaţie. Pe strada Nicolae Iorga, ei spun că trebuie să facă o intervenţie la faţa locului, un sondaj. Ce înseamnă acest sondaj? Să spargă strada, să intervină acolo unde ţâşnea apa, să spună care este cauza şi efectul. La prima vizionare, nu pare nimic deosebit. Sigur, acolo a fost o problemă, a ţâşnit apa din pământ, să vedem ce s-a întâmplat.”

comments

comments