full screen background image

Propunerea Săptămânii 22 – 28 iunie


Viva FM propune, tu alegi!

Cele mai noi piese din lumea muzicală internaţională şi din cea autohtonă se aud, zilnic, la Viva FM!

Tu decizi, tu votezi, tu alegi!

Trei piese care alcătuiesc Propunerea Săptămânii, aşteaptă să devină preferatele tale! Piesa care va aduna cele mai multe voturi, va intra în playlistul Viva FM!

 

  • ED SHEERAN – Photograph
0:00

Avem o veste bună și o veste rea. Vestea buna este că Ed Sheeran are un nou single. Cea rea este că piesa este extraordinar de frumoasă și ne va face inima bucăți de fiecare dată când o vom auzi la radio. A mai anunțaț și că videoclipul este cu totul și cu totul special, deci este clar. Pregătiți-vă șervețelele!

Balada acustică, “Photograph” este despre o relație la distanță.

  • JO FT. RANDI – Până Vara Viitoare
0:00

Single-ul “Până vara viitoare” este prima colaborare între Randi și Jo, doi artiști talentați, colegi în cadrul echipei Famous Production și, în același timp, foarte buni prieteni.

Cu un sound retro al șlagărelor din anii ’80, muzică de care mulți își aduc aminte cu nostalgie, piesa este compusă și produsă în studiourile Famous Production pentru Cat Music, casa de discuri a artistei, iar videoclipul este regizat de către Dan Petcan.

“Pe Jo o știu de pe vremea X Factor, iar de când s-a alăturat la studio echipei Famous, am devenit prieteni. O apreciez atât ca artistă, cât și ca om și cred că viitorul ei in industrie este unul strlucit”, declară Randi.

“Sunt fericită că am ocazia să cânt cu un artist atât de talentat și, în același timp, un prieten atât de bun. Randi este unul dintre cei mai creativi oameni pe care ii cunosc și mă bucur mult să învăț în fiecare zi de la el. La Famous Production suntem prieteni, suntem o echipă de artiști care pun mult suflet în ceea ce fac și ‘Până vara viitoare’ este un exemplu foarte bun. Piesa aceasta înseamnă mult pentru mine și cred că foarte multă lume se va regasi în ea”, declară Jo.

  • RIXTON – We All Want the Same Thing
0:00

Rixton, o trupă formată și lansată în Manchester. La început s-au remarcat datorită versiunilor cover postate pe youtube, dar piesa Me and my broken heart este cea care le-a adus recunoașterea internațională și premii de aur sau platină în Europa, Statele Unite și Australia. ALbumul de debut – Let the Road, a apărut în acest an, în Statele Unite. Al doilea single al acestui album – Wait on me – a fost inclus în coloana sonoră a filmului The Giver, cu Jeff Bridges și Meryl Streep. Cea mai recentă lansare din discografia Rixton e piesa We all want the same thing.

Dacă vă place, votați-o!

Care este piesa ta preferată?

  • ED SHEERAN - Photograph (33%)
  • JO FT. RANDI - Până Vara Viitoare (33%)
  • RIXTON - We All Want the Same Thing (33%)
Loading ... Loading ...

comments

comments