full screen background image

Focuri de armă trase pentru reţinerea unui contrabandist de ţigări, la Izvoarele Sucevei

2     În data de 14 iunie, poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Izvoarele Sucevei, pe timpul unei misiuni specifice desfăşurate în zona de competenţă, au observat mai multe persoane care transportau, de la frontiera de stat, către interior, colete voluminoase.

Poliţiştii de frontieră au procedat la somarea prin voce a bărbaţilor, moment în care aceştia au abandonat coletele şi s-au dispersat pe direcţii diferite.

Dată fiind situaţia de fapt, lucrătorii de frontieră au folosit armamentul din dotare fiind trase, conform prevederilor legale în vigoare, trei focuri de avertisment în plan vertical, reuşindu-se astfel, reţinerea unei persoane, Radu V., de 43 de ani, domiciliat pe raza judeţului Suceava, care a fost dus la sediul sectorului, în vederea continuării cercetărilor.

Totodată, în zonă au fost descoperite cinci colete care conţineau ţigări.

În urma inventarierii coletelor, a rezultat cantitatea de 5.990 de pachete cu ţigări, de provenienţă ucraineană, în valoare de 59.900 de lei, cantitate ce a fost ridicată, în vederea confiscării.

Suceveanul este cercetat de către poliţiştii de frontieră, pentru săvârşirea infracţiunii de contrabandă în formă agravantă, iar la final urmează a se lua măsurile legale ce se impun.

comments

comments