full screen background image

Două persoane urmărite naţional şi european, reţinute de poliţişti

DAN IOAN PARVAN - ARESTAT PREVENTIV - TIMISOARA     În ultimele 24 de ore, poliţiştii  din cadrul Polţiei Oraşului Salcea, Secţiei de Poliţie Rurală Preuteşti şi Serviciului de Investigaţii Criminale – IPJ Suceava au desfăşurat activităţi investigative complexe pentru punerea în executare a două mandate privind pedepse cu închisoarea pentru săvârşirea unor infracţiuni grave – talhărie şi infracţiuni la viaţa sexuală.

Posesorii mandatelor de executare a pedepselor cu închisoarea se sustrăgeau măsurilor privative de libertate fiind semnalaţi la nivel naţional şi european.

În urma activităților specifice desfășurate, cu sprijinul poliţiştilor Secției 8 Poliție Rurală Adâncata, polițiștii din cadrul Poliției orașului Salcea  l-au identificat și reținut în locuința bunicii concubinei sale, de pe raza comunei Zvoriștea, pe un bărbat, de 29 de ani, din orașul Salcea  împotriva căruia exista din anul 2013, un mandat de executare a pedepsei închisorii pentru comiterea infracțiunii de tâlhărie.

Cel în cauză figura urmărit național și internațional, prin dispoziția I.P.G.R. din 11 aprilie 2013.

În urma activităţilor investigative şi operative desfăşurate, poliţiştii au reuşit localizarea acestuia fiind organizată o acţiune în urma căreia bărbatul a fost imobilizat şi reţinut de poliţişti.

Bărbatul a fost încarcerat în arestul I.P.J. Suceava.

Polițiștii Secției 12 Poliție Rurală Preutești au depistat un bărbat, de 34 de ani, din comuna Hârtop, față de care, la 26 mai 2015, Judecătoria Fălticeni a emis mandat de executare a pedepsei închisorii, fiind condamnat la 5 ani închisoare pentru comiterea de infracțiuni la viața sexuală.

Bărbatul a fost încarcerat în arestul I.P.J. Suceava, urmând a  fi transferat în penitenciar.

Cel în cauză figura urmărit  din 27 mai 2015.

comments

comments