full screen background image

Specialistul Wellness, Mihai Holovate: “Una e să slăbești și să arăți bine, alta e să slăbești și să te menții sănătos”

viva cafe holovate     Iulia Sîrghi a stat, marţi, la taifas cu specialistul Wellness, Mihai Holovate. Acesta a vorbit despre ceea ce înseamnă cu adevarat o cură de slăbire, ce alimente sunt periculoase pentru organism și ce produse ar trebui să consumăm cu încredere.

“O alimentație optimă și un stil de viață sănătos, aici putem vorbi, este o viață de om, nu putem spune că avem un stil de viață sănătos, două săptămâni, două luni, sau doi ani. Asta înseamnă sănătate și este cel mai important.”

În România, disciplina alimentară este aproape inexistentă. Mâncăm pe fugă sau în fața calculatorului, ne place”junk food­ul”, însă, în același timp, ne plângem că ne îngrășăm sau că devenim din ce în ce mai fragili în faţa E-urilor.

“Pot să spun foarte multe, vin foarte multe persoane la cabinet care își doresc să slăbească, suntem deja prieteni. Într-­adevăr, sunt foarte multe diete. Nu e vorba despre a ține o dietă pe moment, dietele dezechilibrează organismul, apare efectul de yo-­yo, efectul de îngrășare ulterioară. Trebuie să implementăm un stil de viață activ și sănătos – să fie dieta pe viață.”

Mihai Holovate a marturisit sincer că nu deține rețeta perfectă pentru slăbit, însă ne-­a asigurat că, dacă o vom lua încetul cu încetul, cu siguranță vom avea rezultate vizibile în timp. Dieta perfectă este dieta pe care nu o simțim.

“Vreau să punctez că una e să slăbești și să arăți bine și alta e să slăbești și să te menții sănătos. Sunt două lucruri total diferite. Sportul, într-­o dietă, poate să contribuie în proporție de 20% , restul de 80%, să se facă din nutriție.”

Mihai Holovate ne-­a deschis apetitul pentru un stil de viață sănătos! Te mai așteptăm la Viva!

Mai jos, puteţi asculta intervenţia integrală a lui Mihai Holovate.

0:00
0:00
0:00

comments

comments