full screen background image

Promovare gratuită pentru firme, în regiunea transfrontalieră România – Ucraina – Republica Moldova

gheorghiu viva 2805     Camera de Comerț și Industrie Suceava oferă reprezentanților mediului de afaceri sucevean oportunitatea de a-și promova, în mod gratuit, propria afacere, prin intermediul a 3 instrumente: un catalog on-line al firmelor, un târg virtual, ambele existente pe site-ul www.jobs-centre.eu, și un stand în incinta CCI Suceava. Toate acestea pe o perioada de 6 luni! Separat de acestea, cei interesați pot participa la forumul economic din Bălţi, 10 iunie 2015, sau cel din Cernăuţi, din 15 iunie 2015!

Această acțiune face parte din activitățile proiectului cu finanţare europeană „Joint Business Support Centre – Instrument for fostering development of entrepreneurship in Ro-Ua-Md cross-border area (Jo.B.S. Center)”, MIS-ETC CODE:1934, “Instrument pentru stimularea dezvoltării antreprenoriatului în regiunea de graniţă Ro-Ua-Md” al cărui Beneficiar este Camera de Comerţ şi Industrie Suceava. Proiectul este implementat în parteneriat cu Centrul pentru Dezvoltare şi Reconstrucţie Bucovina (Cernăuţi,Ucraina), Universitatea de Stat Alecu Russo din Bălţi (Republica Moldova) şi Asociaţia de Dezvoltare Economică şi Regională ”ADER” (Suceava,România. Proiectul a primit finanțare nerambursabilă de la Uniunea Europeană prin Programul Operaţional Comun România-Ucraina-Republica Moldova 2007-2013.

Directorul general al Camerei de Comerț și Industrie Suceava, Lucian Gheorghiu, spune mai multe despre această acţiune:

“În cadrul activităţilor acestui proiect, vă invităm să promovaţi propria afacere ,alături de firme din Suceava (România), Cernăuți (Ucraina) şi Republica Moldova.

DE CE?

Pentru că ne dorim să sprijinim dezvoltarea antreprenoriatului în regiunea de graniță. În calitate de promotor al parteneriatelor de afaceri la nivel regional și internaţional, Camera de Comerț și Industrie Suceava vrea să pună în valoare potențialul economic al firmelor din regiunea transfrontalieră (RO-UA-MD) oferindu-le oportunitatea de a se promova atât în mediul on-line (www.jobs-centre.eu) cât și în incinta CCI Suceava.

CUM?

1. Pentru a participa la forumul economic din Bălţi, Republica Moldova, 10 iunie 2015, vă rog să ne transmiteți intenția dumneavoastră și o scurtă prezentare a firmei, la adresa de email: carmen.fediuc@ccisv.ro, până la data de 8 iunie 2015. Plecarea către Bălți va fi pe data de 10 iunie 2015, ora 7 AM din parcarea Camerei de Comerț și Industrie Suceava. Atenție trebuie să aveți pașaport valid.

2. Pentru a participa la forumul economic din Cernăuţi, Ucraina, 15 iunie 2015, vă rog să ne transmiteți intenția dumneavoastră și o scurtă prezentare a firmei, la adresa de email: carmen.fediuc@ccisv.ro, pana la data de 12 iunie 2015 . Plecarea către Cernăuți va fi pe data de 15 iunie 2015, ora 7 AM din parcarea Camerei de Comerț și Industrie Suceava. Atenție trebuie să aveți pașaport valid.

3. Pentru promovarea on-line, în catalogul firmelor și în cadrul târgurilor virtuale de pe site-ul www.jobs-centre.eu , trebuie să aveți în vedere următorii pași:
– Până pe data de 17 iunie 2015 să ne transmiteți pe email următoarele date: numele firmei, descrierea obiectului de activitate, logo, sigla, pagina web (daca este cazul),date de contact, persoana de contact, descrierea produselor/serviciilor oferite, fotografii cu produsele oferite, fotografii de la târguri expoziționale, fotografii cu echipa, fotografii cu sediul firmei. Pentru exemplificare puteţi accesa linkul   http://www.jobs-centre.eu/sites/default/files/targ_virtual/ .
– Noi vom prelua aceste informații și le vom traduce in limba engleză și limba ucraineană pentru a putea facilita accesul pe piața din Ucraina și Republica Moldova.
– Toate aceste informații vă rog să le transmiteți pe mailul carmen.fediuc@ccisv.ro sau ionut.tomascu@ccisv.ro . In cazul în care aveți întrebări adiționale ne puteți contacta la numerele de telefon: 0747 496 010-Carmen Fediuc sau 0742 108 142-Ionuţ Tomăscu. Atașat acestei invitații găsiți și un formular ajutător.

4. Pentru promovarea gratuită timp de 6 luni în cadrul unui stand expozițional în incita CCI Suceava, trebuie să aveți în vedere următorii pași:
– Transmiterea unei scrisori de intenţie în vederea încheierii unui acord de parteneriat între Camera de Comerţ şi Industrie Suceava şi Compania din judeţul Suceava. În scrisoarea de intenție veți justifica importanța acestei oportunități pentru firma dumneavoastră, veți descrie activitatea firmei, anul înființării, cifra de afaceri și numărul de salariați, o pagina web (dacă există).
– Vom selecta 3 firme din județul Suceava, 3 firme din Cernăuți și 3 firme din Republica Moldova care își vor promova firma în cadrul acestui stand expozițional.
– Scrisoarea de intenție vă rog să o transmiteți până la data de 17 iunie 2015, la una din adresele de mail: carmen.fediuc@ccisv.ro sau ionut.tomascu@ccisv.ro.

Vă îndemn să profitați de această oportunitate și să apelați cu încredere la colegii mei pentru alte detalii clarificatoare. Vă rog să respectați termenele stabilite pentru transmiterea de informații.”

Programul Operaţional Comun România-Ucraina-Republica Moldova 2007-2013 este finanţat de Uniunea Europeană prin intermediul Instrumentului European de Vecinătate şi Parteneriat şi co-finanţat de statele participante în program.

comments

comments