full screen background image

Lucrările la pasajul CFR Ițcani se vor întinde până în luna octombrie

pasaj cfr itcani     Lucrările la podul și la pasajul CFR din Ițcani, municipiul Suceava, vor fi realizate separat.

Podul va fi consolidat în cadrul proiectului cu fonduri europene, începând de luna viitoare, iar investițiile la pasaj sunt programate până în octombrie.

După comandamentul de investiții de marţii, viceprimarul Sucevei, Lucian Harşovschi, a precizat că șefii de șantier nu vor fi grăbiți, pentru “a nu face lucrări de mântuială”, așa cum s-a întâmplat la podul din zona bazarului.

Harşovschi: “Întâi, se va închide podul peste apa Sucevei, în aşa fel încât cei care au de ajuns la Gara Iţcani, oamenii şi agenţii economici din zonă, să folosească ruta fie dinspre Siret, când vin, fie din Burdujeni, peste pasaj. Apoi, urmează să se închidă pasajul peste calea ferată şi să se folosească podul tocmai reabilitat, pentru accesul în zonă. Dacă podul va fi închis o lună de zile şi sper să se încadreze constructorul în grafic, la pasaj, spun ei că se dau şi termene de 6 luni, pentru o astfel de reabilitare. Dar, le-am spus clar că nu se poate restricţiona traficul timp de 6 luni, dar nici nu îi vom forţa să facă lucrări rapide, pentru a nu avea probleme.”

comments

comments