full screen background image

28 de milioane de lei pentru asfaltarea străzilor din Suceava

asfaltari     Primăria municipiului Suceava a scos la licitaţie serviciul de reparaţii şi întreţinere a infrastructurii rutiere, depunerea ofertelor fiind stabilită pentru joi, 11 iunie.

Contractul încheiat cu actualul prestator este pe cale de a expira, iar în cazul în care nu este desemnat un nou operator, reşedinţa de judeţ ar putea rămâne cu carosabilul nereparat.

Atribuirea este bienală, deoarece, anual, cu derularea procedurilor se pierdeau în jur de 6 luni, iar pentru derularea efectivă a lucrărilor mai rămânea puţin timp.

Primarul municipiului Suceava, Ion Lungu: “”Joi are loc licitaţia, pentru încă 2 ani de zile, de efectuare a lucrărilor de asfaltare, la fel cum a fost organizată şi în urmă cu doi ani. Am făcut bine cu această atribuire, întrucât, anual, până la aprobarea bugetului şi organizarea licitaţiei se pierdeau circa 6 luni şi, practic, până la sfârşitul anului nu mai apucam să asfaltăm mare lucru. În acest sens, Consiliul Local a aprobat scoaterea la licitaţie contra sumei de 28 de milioane de lei”.

În acest an, se vor face reparaţii pe 200 de artere, pe 100 dintre acestea urmând a fi turnate covoare asfaltice.

comments

comments