full screen background image

Bunuri furate dintr-o casă nelocuită, în Frătăuții Noi

furturi-din-locuinte      Duminică, la ora 10.08, o femeie, de 33 de ani, din comuna Frătăuții Noi, a sesizat prin „S.N.U.A.U 112” faptul că, din locuinţa sa au fost sustrase mai multe bunuri.

Imobilul aparţinând persoanei vătămate este nelocuit, atât  femeia cât și soțul său fiind plecați de mai mulți ani de zile la muncă, în străinătate.

Aceasta a venit, pe 27 mai, și, în această perioadă, a locuit la casa părinților săi, aflată la o distanță de circa 500 de metri de locuința sa.

Cu ocazia cercetării locului faptei,  femeia a reclamat că în noaptea de 6/7 iunie din podul locuinței i-au fost sustrase mai multe sacoșe de rafie care conțineau articole de îmbrăcăminte.

Persoana vătămată nu a putut oferii detalii cu privire la semnalmentele bunurilor reclamate a fi sustrase și nu s-a putut stabili valoarea acestora.

În cauză s-a întocmit dosar penal, cercetările fiind continuate de poliţiştii Secţiei de poliţie rurală 4 Gălăneşti, sub aspectul comiterii infracţiunii de furt calificat, în vederea identificării autorilor şi recuperării prejudiciului.

comments

comments