full screen background image

Geoană a lansat, la Suceava, Organizaţia Judeţeană a Partidului Social Românesc

Romanian Minister of Foreign Affairs Mircea Geoana meets with De     Președintele Partidului Social Românesc, senatorul Mircea Geoană, a lansat, joi, la Suceava, organizația județeană.

El a declarat că acest proiect, condus în județ de senatorul Mihai Neagu, a apărut “pentru a compensa destructurarea partidelor mari sub asaltul justiției”.

Potrivit lui Geoană, scena politică se reconfigurează pentru că alegătorii “nu mai sunt de acord cu vechile reguli politice”.

Geoană: “Ca şi la un produs – există un termen de expirare. Este nevoie de o nouă ofertă politică, bazată pe principii noi. Primul principiu este cel legat de probitate, de cinste. Avem mult prea multe situaţii în care corupţia galopantă loveşte atât sistemul politic, cât şi interesele cetăţenilor. În al doilea rând, ceea ce este atât de acut necesar în România, nevoia de profesionişti, de profesionalism. Şi, în al treilea rând, ceea ce sunt absolut convins că resimţim cu toţii, patriotism. Mai multă dârzenie, mai multă fermitate, mai multă demnitate, în apărarea interesului general al ţării.”

comments

comments