full screen background image

Concurs pentru prevenirea evenimentelor rutiere, la Școala Gimnazială Breaza

sgb1     Cu  toţii ne  dorim o viaţă mai sigură pentru familiile noastre, copiii noştri,  pentru  întreaga  comunitate! Pentru poliţişti, membri ai comunităţii, grija este, înainte de toate, să vegheze la liniştea şi siguranţa tuturor.

Organizarea de activităţi interactive pentru copii, care să cultive atitudinea preventivă şi să-i responsabilizeze pe cei mici este o prioritate pentru poliţiştii suceveni.

Apropierea vacanţei de vară pentru copii impune desfăşurarea unor activităţi preventive în special pe linie rutieră, de natură a reduce riscul de accidente rutiere, în mod deosibit cu implicarea copiilor şi bicicliştilor.

Tocmai de aceea, având în vedere implicarea tot mai frecventă a copiilor în evenimente rutiere în calitate de biciclişti,  la data de 2 iunie, în intervalul orar 12:00-17:00, agent șef adjunct Țăran Dumitru și agent Onofrei Dragoș, din cadrul Postului de Poliție Breaza, în colaborare cu directorul Școlii Gimnaziale Breaza, profesor Dumitrescu Carmen,  profesor Zdrob Gabriela și primarul comunei Breaza, Lesenciuc Gheorghe, au organizat o activitate concurs cu tematică preventivă pe linie rutieră.

A fost  organizat un concurs de educație rutieră, constând în parcurgerea unui traseu de îndemânare cu bicicleta în poligon, pentru elevii claselor I-VIII, din cadrul Școlii Gimnaziale Breaza, pe terenul de fotbal situat în spatele sediului Primăriei Comunei Breaza.

La această activitate au participat 19 concurenți şi un număr total de 191 de elevi.

De asemenea, au participat 16 profesori și 30 de părinți.

Au fost acordate premii şi diplome tuturor participanților la concurs.

De asemenea, cu sprijinul poliţiştilor şi Primăriei Comunei Breaza, au fost acordate două biciclete cadou, către doi elevi ai Școlii Gimnaziale Breaza, cazuri sociale.

Poliţiştii suceveni urează tuturor copiilor o vară în siguranţă şi ferită de evenimente rutiere!

comments

comments