full screen background image

Bărbat din Iaşi, salvat după ce a căzut într-o prăpastie din apropiere de comuna Dorna Arini

jandarmi campulung 2     Marţi, la ora 03.55, la dispeceratul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Suceava a fost redirecţionat un apel telefonic efectuat prin 112 de către o persoană care semnala faptul că un prieten s-a accidentat într-o prăpastie din apropiere de comuna Dorna Arini.

La faţa locului s-a deplasat un echipaj alcătuit din doi jandarmi montani şi patru salvamontişti, care au constatat că un bărbat, în vârstă de 27 de ani, din municipiul Iaşi, era accidentat după ce căzuse de pe o stâncă, de la o înălţime de aproximativ 20 de metri.
Prietenii acestuia au relatat faptul că tânărul, aflat la o petrecere organizată la o cabană din apropiere, a părăsit la un moment dat localul şi, necunoscând zona, a căzut şi s-a accidentat.

Echipajul de intervenţie a acordat primele îngrijiri medicale persoanei accidentate, care se afla în stare de semiinconştienţă şi prezenta o plagă la nivelul capului şi multiple fracturi.

Tânărul a fost transportat într-o zonă accesibilă, de unde a fost preluat de un echipaj de Ambulanţă şi transportat la Spitalul Municipal Vatra Dornei.

comments

comments