full screen background image

Propunerea Săptămânii 1 – 7 Iunie


Viva FM propune, tu alegi!

Cele mai noi piese din lumea muzicală internaţională şi din cea autohtonă se aud, zilnic, la Viva FM!

Tu decizi, tu votezi, tu alegi!

Trei piese care alcătuiesc Propunerea Săptămânii, aşteaptă să devină preferatele tale! Piesa care va aduna cele mai multe voturi, va intra în playlistul Viva FM!

 

  • ALVARO SOLER – El Mismo Sol
0:00

Single-ul “El mismo sol” anticipează primul album al lui Alvaro Soler, care se numește “Eterno agosto” și apare pe 16 iunie.

Este o piesă veselă în care artistul vorbește despre experiența sa multiculturală.  “El Mismo Sol” este single-ul numărul unu în topurile din Italia.

Dacă vă place piesa, votați!

  • DEEPCENTRAL – Noapte Albă
0:00

Deepcentral vin cu un nou single și cu un turneu care îi va purta prin toată țară. “Noapte albă” este titlul track-ului cu care Doru și George vor să domine din nou playlist-urile radiourilor.

Deepcentral și-au asumat riscul și au lansat o piesă în limba română, iar dupa O stea, au ajuns din nou în topurile difuzărilor cu “Sus pana la cer”. 

Vă place noul single Deepcentral?

  • TAYLOR SWIFT – Bad Blood (feat. Kendrick Lamar)
0:00

Bad Blood este cel mai nou single promovat de Taylor Swift de pe albumul 1989, disc care s-a vândut în peste un milion de exemplare anul trecut.
Regizat de Josepg Kahn, clipul adună o gramadă de vedete: Ellie Goulding, Cara Delevigne, Cindy Crawford, Jessica Alba, Kendrick Lamar, dar și Selena Gomez care o cam trădează pe Taylor. Videoclipul este foarte reușit, la fel și piesa despre
care s-ar fi zvonit că a fost scrisă despre o colega de breaslă care i-ar fi sabotat turneul, iar gurile rele spun ca ar fi vorba despre Katy Perry.

Credeți că va depăși succesul piesei anterioare?

Care este melodia ta preferată?

  • TAYLOR SWIFT - Bad Blood (feat. Kendrick Lamar) (71%)
  • DEEPCENTRAL - Noapte Albă (29%)
  • ALVARO SOLER - El Mismo Sol (0%)
Loading ... Loading ...

comments

comments