full screen background image

Simpozionul „Lege, ordine şi siguranţă în societatea contemporană”, la Şcoala de Jandarmi Fălticeni

DSC_0004     În perioada 28-29 mai, la Şcoala Militară de Subofiţeri de Jandarmi “Petru Rareş” Fălticeni se desfăşoară a III-a ediţie a Simpozionului „Lege, ordine şi siguranţă în societatea contemporană”.

La activitate participă reprezentanţi din instituţiile de învăţământ postliceal ale Ministerului Afacerilor Interne, din centrele de perfecţionare a pregătirii cadrelor jandarmi Sinaia şi Gheorgheni, precum şi din partea Şcolii de Aplicaţie pentru Ofiţeri Jandarmi “Mihai Viteazu” Bucureşti.

Purtătorul de cuvânt al şcolii fălticenene, mr. Cristian Ipate, a precizat că, în cadrul simpozionului, se vor dezbate şi se vor prezenta diferite probleme legate de asigurarea ordinii şi siguranţei publice, atât în ţară, cât şi la nivelul continentului european.

Activitateaare ca scop dezvoltarea relaţiilor de cooperare cu instituţii similare din ţară pentru împărtăşirea experienţei acumulate, în vederea valorificării acesteia în cadrul activităţilor didactice ulterioare, implementarea bunelor practici educaţionale şi formarea profesională a ofiţerilor, subofiţerilor şi agenţilor de poliţie din Ministerul Afacerilor Interne.

comments

comments