full screen background image

Bărbaţi din Fundu Moldovei şi Cajvana, prinşi în timp ce conduceau băuţi şi fără permis

POLITIST     Miercuri, la ora 19.57, pe DJ 175, pe raza comunei Fundu Moldovei, polițiștii au oprit pentru control mopedul condus de un bărbat, de 44 de ani, din localitate.

Întrucât emana halenă alcoolică, bărbatul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,56 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care, la spital, i s-au recoltat probe biologice, în vederea stabilirii alcoolemiei.

Totodată, în urma verificărilor efectuate în bazele de date, polițiștii au constatat faptul că bărbatul nu deţine permis de conducere pentru nicio categorie auto.

În aceeaşi zi, la ora 20.30, pe DJ 178E, pe raza comunei Cacica, un echipaj de poliţie a  efectuat semnal regulamentar de oprire unui autoturism.

Conducătorul auto a refuzat, fapt pentru care s-a procedat la urmărirea acestuia cu autospeciala din dotare, pe o distanță de aproximativ 5 km.

S-a reuşit oprirea maşinii și identificarea conducătorului auto, un bărbat, de 26 de ani, din orașul Cajvana.

Întrucât emana halenă alcoolică, conducătorul auto a fost condus la spital, unde a refuzat atât testarea cu aparatul etilotest, cât și prelevarea de probe biologice, în vederea stabilirii alcoolemiei.

Totodată, în urma verificărilor efectuate în bazele de date, polițiștii au constatat faptul că bărbatul nu deţine permis de conducere, pentru nicio categorie auto.

În cele două cauze s-a întocmit dosare penale, ce vor fi soluționate procedural.

comments

comments