full screen background image

Propunerea Săptămânii 25 – 31 mai


Viva FM propune, tu alegi!

Cele mai noi piese din lumea muzicală internaţională şi din cea autohtonă se aud, zilnic, la Viva FM!

Tu decizi, tu votezi, tu alegi!

Trei piese care alcătuiesc Propunerea Săptămânii, aşteaptă să devină preferatele tale! Piesa care va aduna cele mai multe voturi, va intra în playlistul Viva FM!

 

  • BERE GRATIS – Tot Asa E Și A Mea
0:00

După hitul „Noapte caldă”, colaborarea cu Sore, cu care au cucerit topurile muzicale, băieții de la Bere Gratis lansează single-ul și videoclipul „Tot așa e și a mea”.

„Vulcanică, senzuală, fatală, laureată la școală, specială, vorbăreață… Iubește-o cum e ea!”, este mesajul celui mai recent single al trupei. Cu defecte și calități, femeia joacă cel mai important rol în viața unui bărbat și, de multe ori, confirmă zicala că „în spatele unui bărbat puternic, stă o femeie puternică”. „Întotdeauna s-a pus problema egalității între sexe. Este ca și cum ai vrea să transformi semnul plus în minus și invers.
Noi, de foarte multe ori, încercăm acest lucru. Mesajul piesei este unul care vrea să transmită faptul că atunci când iubești, nu faci lista de calități și defecte ca și cum ai face cumpărături. Oamenii iubesc pur și simplu, fără explicații, fără motive și de multe ori fără să țină cont de nimic. Așa este și-n muzică, publicul iubește un cântec fără a avea nevoie de argumente”, a declarat Mihai, solistul trupei.

  • LUNCH MONEY LEWIS – Bills
0:00

Bills este single ul de debut al rapperului american LunchMoney Lewis.
Piesa a fost lansată în luna februarie, în acest an și a avut mare succes în topurile din Australia, Marea Britanie, Irlanda și Noua Zeelandă.

  • RIHANNA – B Better Have My Money
0:00

Rihanna are un single nou!
Piesa “B**ch Better Have My Money” este produsă de Deputy și Kanye West, iar în versuri Riri vorbește despre stilul ei de viață și despre cum a fost mereu cea mai bună în tot ce a făcut.
“B**ch Better Have My Money” este a două piesă extrasă de pe albumul cu numărul opt, care încă nu are un titlu, dar au apărut zvonuri cum că s-ar numi – “R8″.

Care este melodia ta preferată?

  • LUNCH MONEY LEWIS - Bills (67%)
  • BERE GRATIS - Tot Așa E Și A Mea (33%)
  • RIHANNA - B Better Have My Money (0%)
Loading ... Loading ...

comments

comments