full screen background image

Concurenţă la concursul pentru funcția de secretar al Primăriei Rădăuți

primaria radauti     5 persoane s-au înscris la concursul pentru ocuparea funcţiei de secretar al municipiului Rădăuţi, care va avea loc, vineri, la Agenţia Naţională a Funcţionarilor Publici din Bucureşti.

Este vorba despre actualul secretar din Frătăuţii Noi, MARIN SOFRONI, șefa de personal din Primăria Rădăuţi, ELENA MITRIC, fostul secretar al Primăriei Rădăuţi, ADRIAN ONCIUL, șeful Biroului taxe şi impozite, GABRIEL MUNTEANU, și șeful Biroului Evidenţa Persoanelor, AGRINEL PĂTRĂUCEANU.

După mai multe discuții cu prefectul CONSTANTIN HARASIM, o delegație a celor 200 de angajați ai Primăriei și instituțiilor subordonate, care nu și-au primit salariile pe luna trecută, va merge marţi în audiență la ministrul delegat pentru relația cu parlamentul, EUGEN NICOLICEA.

Prezent la Suceava, ministrul pentru Dialog Social LIVIU POP a declarat că situația de la Primăria Rădăuți va fi rezolvată miercuri, în ședință de Guvern.

El a spus doar că va fi adoptat un act normativ, fără a aduce amănunte.

Situația unică în țară a fost posibilă după ce mandatul primarului ales AUREL OLĂREAN a fost suspendat până la încetarea măsurii arestului preventiv, Consiliul Local a fost dizolvat prin hotărâre judecătorească, iar funcția de secretar a fost ocupată temporar prin detașare, în prezent fiind vacantă.

comments

comments