full screen background image

Biciclişti agresaţi de doi tineri băuţi, în Suceava

accident bicicleta     Joi, în jurul orei 22.30, membrii unui echipaj de jandarmerie au observat, la intersecţia dintre Strada Tipografiei şi Bulevardul Ana Ipătescu, din municipiul Suceava, mai mulţi tineri care se certau pe o trecere de pietoni.

Jandarmii au intervenit pentru aplanarea conflictului, constatând că acesta a fost creat de U. D., de 19 ani, din municipiul Suceava.

În cadrul verificărilor, a rezultat faptul că persoana în cauză, fiind sub influenţa băuturilor alcoolice, a oprit un tânăr, în vârstă de 18 ani, care se deplasa pe bicicletă, şi l-a întrebat despre existenţa în zonă a vreunui magazin care comercializează băuturi alcoolice.

Răspunsul primit l-a nemulţumit pe U.D., care a devenit violent.

Tânărul agresat, care prezenta leziuni la nivelul obrazului şi cotului, a relatat jandarmilor că a fost lovit cu pumnul în zona feţei şi că, în urma loviturii, a căzut la pământ.

În timpul acestor verificări, de echipajul de jandarmi s-au apropiat doi tineri, cu vârsta de 22 şi respectiv 20 de ani, care au relatat jandarmilor că, în urmă cu puţin timp, au fost agresaţi de U.D. şi de alt tânăr aflat la faţa locului, identificat ulterior de jandarmi ca fiind S.C., de 19 ani, din comuna Pătrăuţi.

Persoanele vătămate au declarat că se deplasau cu bicicletele pe Bulevardul Ana Ipătescu şi s-au oprit în staţia pentru mijlocele de transport în comun din apropiere, pentru a cumpăra ceva de la un magazin.

Cei doi agresori s-au apropiat de ei şi i-au întrebat de unde pot cumpăra băuturi alcoolice în zonă, după care au început să-i lovească.

Tinerii au abandonat bicicletele şi au fugit, iar U.D. şi S.C. au izbit de mai multe ori bicicletele de asfalt, aducându-le în stare de nefuncţionare.

În cauză au fost întocmite actele de sesizare privind săvârşirea unor fapte susceptibile de a fi infracţiunile de lovire sau alte violenţe şi distrugere, iar persoanele în cauză au fost predate Poliţiei Municipiului Suceava în vederea continuării cercetărilor.

comments

comments