full screen background image

56 de locuri de muncă disponibile, în Rădăuţi

BURSA LOCURILOR DE MUNCA - ABSOLVENTI - BUCURESTI     În săptămâna 25 – 31 mai, în municipiul Rădăuţi vor fi 56 de locuri de muncă disponibile.

Astfel, cei interesaţi au la dipoziţie 20 de posturi pentru confecţionere, câte 5 pentru lăcătuşi mecanici şi zidari, 4 pentru mecanici  utilaje, precum şi câte 3 locuri de agenţi vânzări, brutari şi manipulanţi.

De asemenea, cei interesaţi opt pentru câte două posturi de cameriste hotel, şoferi TIR, macaragii, sudori, ospătari şi bucătari, sau pentru o slujbă de informatician.

Inspectoratul Liviu Botezat, de la AJOFM Suceava, punctul de lucru Rădăuţi, a anunţat că, la o lună de la organizarea Bursei Locurilor de Muncă în localitate, au fost angajate 79 de persoane, din cele 173 selectate în vederea încadrării.

La Bursa Generală a Locurilor de Muncă, care a avut loc pe 24 aprilie, la Rădăuţi au participat 19 angajatori, care au oferit 114 locuri de muncă.

Cei în căutarea unui loc de muncă pot obţine informaţii suplimentare la tel. 0230.561659 sau la sediul Agenţiei din Rădăuţi, de pe str. Ştefan cel Mare, nr. 2.

Doina CRAIU

Radio VIVA FM Rădăuți

comments

comments