full screen background image

“Zilele și Nopțile Studențești – USV”, în a doua săptămână. Programul de joi

znst 15 2     Asociația Studenților din Universitatea Suceava (ASUS) și Universitatea „Ștefan cel Mare” din Suceava (USV), în parteneriat cu Casa de Cultură a Studenților Suceava, organizează, până pe 31 mai, cea de-a V-a ediție a proiectului “Zilele și Nopțile Studențești – USV”.

ZNSt – USV este cel mai mare proiect desfășurat în campusul universitar sucevean și are ca scop implicarea tuturor participanților într-o serie de activități recreative, oferindu-le ocazia de a experimenta viața studențească la un alt nivel.

Studenții din Universitate, dar și elevii care doresc să participe, se vor bucura pe parcursul a trei săptămâni, de o gamă variată de evenimente, încadrate în cele cinci departamente stabilite de organizatori: Cultural – Educațional, Sănătate și Mediu, Sportiv, Treasure Hunt și Divertisment, la care se adaugă manifestările științifice organizate în cadrul facultăților.

Printre organizatori se mai numără și următoarele organizații studențești: AIESEC Suceava, Asociația Tinerilor Istorici și Diplomați (ATID), Grupul de Inițiativă a Românilor din Basarabia (GIRB), Asociația Studențească FI®ESC, Asociația Studenților Creștini – Ortodocși (ASCOR), Asociația Eco-Bucovina, Asociația Studenților Implicați în Dezvoltarea Carierei (AStID), OSCER Suceava și European Law Student’s Association (ELSA).

Iată programul de joi al manifestărilor:

09 – 14: Înscrieri Campionat ZNSt / Competiții Sporturi Individuale (Cămin C2, Cam. 017 – Sediu ASUS)

11 – 15:  Campionat Sportiv ZNSt – Grupe Fotbal (Teren) & Baschet (Sala)

14 – 16: : Campionat ZNSt – Skandenberg (Cămin C4)

15 – 18: Jocurile Copilăriei (Tribune, cămin C2)

16 – 18: Întâlnire Alumni FIESC – 30 de ani (Aulă Corp E)

19 – 20: Armonii Corale – Corul Universității „Ștefan cel Mare” și Corul Colegiului „Ștefan cel Mare” (Auditorium Joseph Schmidt)

20  –  21: Recital de pian – ALEXEI NABIULIN (Rusia) (Auditorium Joseph Schmidt)

21 – … : Concurs Studenții au talent –After party – Seară Românească (Talcioc Cultural)

comments

comments