full screen background image

Conducerea Rapidului vrea să găsească fotbaliştii care rămân la Suceava sezonul viitor

rapid 2105     Deşi play-off-ului seriei I a ligii secunde de fotbal încă nu s-a încheiat, conducerea formaţiei Rapid Suceava îşi face planuri pentru campionatul următor, încercând să vadă pe ce lot de jucători se poate baza.

Antrenorul secund al sucevenilor, Laurenţiu Andrieş, a declarat, joi, că cele 3 etape rămase până la terminarea sezonului vor fi folosite pentru stabilirea lotului de jucători care pot şi vor să continue la Rapid, în campionatul următor.

Andrieş: “După cum ştiţi, se face un plan pentru campionatul următor. În astea 3 etape, sperăm să găsim acei jucători care vor să rămână la Suceava. După cum ştiţi, am renunţat deja la doi jucători. Probabil, vor urma şi alţii. Urmează 3 etape, în care sperăm să dăm maximum. Singura problemă, sau marea problemă, ca de obicei, la noi, este numărul de jucători pe care îi avem la antrenamente. Luni, marţi şi miercuri, am avut 10 jucători. Sperăm ca până la ora meciului cu Academica Piteşti să avem 11 jucători valizi. Urmează o etapă intermediară, miercuri, cu Brăila, şi ultima, la Buzău. După aceea vom trage linie, conducerea va face o analiză şi vedem ce va fi în continuare.”

Unul dintre oamenii de bază ai sucevenilor, atacantul Florin Plecanciuc, a declarat că i s-a propus o prelungire a contractului, dar că va lua o decizie după terminarea actualului sezon competiţional.

Plecanciuc: “Nu sunt eu în măsură să discut despre restructurările de lot, despre probleme tehnico-tactice sau despre deciziile staff-ului tehnic. Ce pot spune eu, e că suntem foarte puţini la antrenamente. Ştim cu toţii că ultimele păreri contează. Sperăm să o scoatem aşa la capăt şi să pregătim planul de atac pentru sezonul următor. Mi s-a propus să rămân la Suceava. Am spus că vom discuta, după ce se va termina campionatul. Vom trage linie şi vom vedea. În funcţie de ce jucători mai vin, de obiectivele propuse, de situaţia financiară, voi vedea…”

Conform hotărârii luate în ultimul Comitet de Urgenţă al FRF, ultimele trei etape din play-off-ul Ligii a II-a se vor disputa în zilele de 23, 27 şi 30 mai.

Rapid Suceava va evolua în următoarele două meciuri pe Areni, în compania formaţiilor Academica Piteşti (sâmbătă, 23 mai, de la ora 11.00) şi CF Brăila (miercuri, 27 mai, de la ora 18.00), urmând să încheie sezonul pe terenul Gloriei Buzău.

FC Voluntari (seria I) şi ACS Poli Timişoara (seria a II-a) au promovat matematic în Liga I.

În privinţa retrogradării, nicio echipă din Liga a II-a nu va merge în eşalonul al treilea, deoarece în timpul sezonului s-au retras sau au fost excluse mai multe cluburi.

comments

comments