full screen background image

Concertul cântăreţului Black anunţat pe 28 mai, reprogramat pe 28 noiembrie, în Bucureşti

Black     Concertul pe care cântăreţul Black, cunoscut pentru melodiile “Wonderful Life” şi “Sweetest Smile”, trebuia să îl susţină pe 28 mai a fost reprogramat pentru data de 28 noiembrie, la Sala Palatului din Bucureşti.

Artistul britanic a mulţumit publicului român pentru înţelegerea de care a dat dovadă, promiţând un concert aproape de inimile sensibile, informează un comunicat remis MEDIAFAX.

Îndrăgitul artist pop-rock Black va concerta pe 28 noiembrie, la Sala Palatului, un show în premieră în România, care va începe la ora 20.00.

“Wonderful Life”, piesa de referinţă pentru industria muzicală a tuturor timpurilor, clasată în 1987 pe locul al doilea în Franţa şi Germania, pe locul 1 în Austria, dar şi alte melodii, precum “Everything Coming Up Roses”, “Sweetest Smile”, “Paradise”, “I Am Not Afraid”, “This Is Life”, vor putea fi ascultate live la Sala Palatului, la sfârşitul lunii noiembrie.

Intrarea la concertul artistului Black este permisă începând cu ora 19.00.

Cu o tehnică vocală de invidiat şi care şi-a păstrat prospeţimea ce l-a făcut celebru, britanicul poet şi cântăreţ Black (Colin Vearncombe) va purta publicul pe aripile unei muzici sensibile. Totodată, celebrul Black aduce în premieră în România piese de pe noul său album, care va fi lansat foarte aproape de data concertului din România.

comments

comments