full screen background image

Conferinţa “Afaceri.RO”, pe 29 mai, la Camera de Comerţ şi Industrie Suceava

ccisv     Camera de Comerţ şi Industrie (CCI) Suceava organizează, vineri, 29 mai, Conferinţa “Afaceri.RO”, ediţia a III-a.

Manifestarea va fi un amplu eveniment de business, care îşi propune să abordeze subiecte de interes pentru mediul antreprenorial: cum să atragi investitori pentru a-ţi dezvolta business-ul, importanţa marketingului on-line, cum motivăm non-financiar echipa, cum putem dezvolta parteneriate cu firme din Ucraina şi Republica Moldova, cum sprijină un hub (co-working space) dezvoltarea unui business nou şi nu în ultimul rând vom vorbi despre modele de afaceri de succes, despre idei şi inovaţie.

Directorul General al CCI Suceava, Lucian Gheorghiu, precizează că acest eveniment economic se adresează întreprinzătorilor şi persoanelor cu funcţie de conducere din judeţele Suceava şi Botoşani care vor să construiască proiecte de afaceri viabile şi care caută soluţii pentru dezvoltarea afacerii.

Conferinţa şi workshop-urile vor fi prezidate de personalităţi din mediul de afaceri regional şi naţional, oameni de afaceri şi traineri cu o vastă experienţă care vor vorbi despre proiecte de succes, provocări depăşite şi despre cum poţi dezvolta un business  de succes în România.

Tematicile care vor fi abordate sunt: “Dezvoltarea Afacerilor”, “Resurse Umane” şi “Marketing”.

Cei interesaţi îşi pot confirma participarea la adresa de email carmen.fediuc@ccisv.ro sau la numărul de telefon: 0747.496010 – Carmen Fediuc, Director Programe de Finanţare.

Programul evenimentului este următorul:

prog afaceri 15

comments

comments