full screen background image

Universitatea Suceava a participat la Consorţiul Naţional de Inginerie Economică, la Constanţa

cier2     În perioada15-16 mai, la Constanţa, s-a desfăşurat Consorţiul de Inginerie Economică din România-CIER, având coorganizatori Universitatea „OVIDIUS” din Constanţa  şi Academia Navală „Mircea cel Bătrân”.

Tematica întâlnirii Consorţiului a avut în program “Sincronizarea Planurilor de Învăţământ din Domeniul Inginerie şi Management”, “Informare despre conducerea de doctorat din Domeniul Inginerie şi Management” şi “Potenţialul conducătorilor de doctorat din domeniul Inginerie şi Management” (şi a constat într-o informare din partea fiecarei universitîţi cu cei care ar putea deveni conducatori de doctorat).

Conducerea lucrărilor consorţiului a fost asigurată de prof.dr.ing. Monica IZVERCIANU. de la Universitatea Timişoara. şi de prof. dr.ing Ioan ABRUDAN. de la Universitatea Tehnică din Cluj Napoca.

Manifestarea a prilejuit şi aniversarea a 25 de ani de la înfiinţarea Consorţiul de Inginerie Economică din România-CIER.

La manifestare au participat reprezentanţi din 22 centre univesitare din Romania.

Universitatea Suceava a fost reprezentată de prof.dr.ing Radu-Dumitru PENTIUC, directorul Departamentului de Electrotehnică din Facultatea de Inginerie Electrică şi Ştiinţa Calculatoarelor, şi studenţii Lenuţa Mihaela RUSU şi Pavel POPESCU, din anul IV, programul de studii Inginerie economică în domeniul electric, electronic şi energetic.

Cei doi studenţi suceveni au cîştigat locul I, la concursul studenţesc.

Gazdele au organizat şi o ieșire cu Nava Școală “Mircea”, în lungul Litoralului Românesc al Mării Negre.

comments

comments