full screen background image

Pablo Alboran nu vrea să fie servit în pahare și veselă de plastic!

Foto Pablo Alboran     Pablo Alboran, cel mai vândut artist al ultimilor 4 ani în Spania, Portugalia și America Latină, va concerta, pe 27 mai, la Sala Palatului și a transmis organizatorilor lista de cerințe pentru perioada șederii lui în România. Doar două pretenții a avut cântărețul spaniol: să nu fie servit în pahare, tacâmuri și veselă din plastic și să nu lipsească sub nicio formă ghimbirul proaspăt!

Cântărețul a cerut doar o sticlă de vin roșu produs în Spania – Rioja sau Ribera del Duero și o sticlă de vin alb. Alboran nu a avut pretenții nici în ceea ce privește marca celor 24 de sticle de bere pe care își doreste să le găsească în frigider, atunci când ajunge în România. Sandwich-uri variate, reci și calde, platouri cu cârnăciori, brânzeturi și prăjiturele cu ciocolată vor face parte din meniul lui Pablo Alboran în România. Nu vor lipsi nici fructele proaspete –  căpșune, mure, afine, banane, pepene galben – și nici răcoritoarele și băuturile energizante.

 

Pablo Alboran va concerta la Sala Palatului, pe 27 mai. Biletele pot fi cumparate de pe site-ul www.vreaubilet.ro, de la casa de bilete a Sălii Palatului și de la standul VreauBilet din Unirea Shopping Center.

comments

comments