full screen background image

Sute de câini vor fi prezentați la expoziția chinologică “Bucovina Dog Show”, din parcarea Shopping City Suceava, 16 – 17 mai 2015

Viva News dog     În perioada 16-17 mai 2015, ASOCIAŢIA CHINOLOGICĂ A JUDEŢULUI SUCEAVA, în parteneriat cu SHOPPING CITY SUCEAVA, organizează un amplu eveniment chinologic, sub denumirea generică de “BUCOVINA DOG SHOW 2015”.

Evenimentul va fi o premieră pentru municipiul Suceava şi va fi singura expoziţie chinologică CACIB din zona Moldova, în anul 2015.

Alături de doar alte 12 oraşe din România, Suceava va fi în gazda unei expoziţii chinologice internaţionale.

Timp de 2 zile, sâmbătă, 16 mai și duminică, 17 mai 2015, sucevenii vor putea urmări câteva rase de câini în premieră la expoziția chinologică din Suceava: Bouvier de Flandra (câine de turmă de Flandra), rasa Welsh Corgi Pembroke (din care face parte și câinele reginei Angliei), Tchiorny Terrier (terrier negru rusesc), rasa de bichon maltese, precum și câinele de apă spaniol.

De asemenea, la expoziția chinologică va participa și un Mastiff tibetan, singurul câine din proprietatea românească care a câștigat Clasa la celebra Expoziție Mondială de la Crufts din Anglia.

Sunteţi invitaţi la spectacol în parcarea Shopping City Suceava unde veți putea admira cele mai deosebite exemplare de câini în cadrul a 4 expoziții importante: o expoziţie chinologică naţională (de tip CAC); o expoziţie chinologică internaţională (de tip CACIB); o expoziţie de club şi o expoziţie de selecţie pentru rasa Ciobănesc Românesc Mioritic, una dintre rasele noastre naţionale; aceste două expoziţii vor fi organizate în colaborare cu clubul de rasă, Mioritic Club România.

Pe parcursul celor două zile, spectatorii sunt așteptați să deguste delicioase produse tradiționale românești la terasele special amenajate în parcarea Shopping City Suceava, iar iubitorii de animale au ocazia să achiziționeze pentru prietenii lor necuvântători accesorii, cosmetice și hrană de la standurile special amenajate.

În plus, copiii vor participa la ateliere educative de creație, în cadrul cărora vor putea confecționa din obiecte art craft, accesorii pentru căței și vor învăța numeroase lucruri despre îngrijirea cățeilor de rasă prezenți în expoziție.

Partenerii evenimentului: Royal Canin – partener principal, Egger, Rompeisaj, Vila Casa de Oaspeți, Dogwell, Animax, Belcando, Fire Protection, Citadin Construct, Mobexpert, Carrefour Suceava.

bucdog15

comments

comments