full screen background image

Simpozion „Familia între tradiţie şi modernitate”, la City Gallery din Suceava

Shopping City Suceava     Vineri, 15 mai 2015, ora 16:30, în City Gallery din incinta Carrefour Shopping City Suceava, Organizaţia Femeilor Social Democrate Suceava organizează simpozionul „Familia între tradiţie şi modernitate”.

Ziua de 15 mai a fost declarată “Ziua Internațională a Familiilor”, prin rezoluția adoptată, la 20 septembrie 1993, de Adunarea Generală a Organizației Națiunilor Unite.

Obiectivul principal al acestui eveniment este de a accentua importanţa familiei şi de a promova valorile familiei – egalitatea, dragostea, respectul, împărţirea echitabilă a responsabilităţilor casnice, combaterea tuturor formelor de violenţă împotriva femeilor, copiilor, persoanelor în etate.

În intenția Organizaţiei Femeilor Social Democrate Suceava, Ziua Familiei este menită a fi un prilej de sensibilizare a tuturor cetățenilor și a autorităților cu privire la problemele cu care se confruntă familia în societatea contemporană, dar și o bună ocazie de a celebra transferul moştenirii culturale din generaţie în generaţie.

Au acceptat invitaţia de a participa la acest eveniment, lansată de OFSD, Lectorul Univ. dr. Petruţa Rusu, doctorul Maricela Cobuz şi Preotul Doru Ionel Budeanu.

Sunt aşteptate la eveniment persoanele din judeţul Suceava care doresc să susţină familia.

În cadrul evenimentului, va avea loc o expoziţie de fotografii care vor surprinde familia  între tradiţie şi modernitate.

De asemenea, cu ocazia celebrării familiei, OFSD Suceava îşi propune să vină în sprijinul unei familii defavorizate din comuna Adâncata, judeţul Suceava, cumpărând alimente şi rechizite şcolare din donaţiile participanţilor la evenimentul „Familia între tradiţie şi modernitate”.

comments

comments