full screen background image

“Food Revolution Day”, sărbătorită la Fălticeni

food-revolution-day     “Food Revolution Day” va fi celebrată vineri, de la ora 13.00, la restaurantul „La Bibliotecă” din Fălticeni.

“Food Revolution Day” este o mişcare globală iniţiată de Jamie Oliver din 2012, având ca scop încurajarea oamenilor să renunţe la mâncare de tip fast food şi invitarea acestora să se întoarcă la gătit şi să mănânce mai sănătos.

„La Bibliotecă” va fi sărbătorită alimentaţia sănătoasă prin degustare de preparate gătite de voluntari, un atelier de gătit pentru copii şi informări în ceea ce priveşte adoptarea unui stil de viaţă sănătos.

Organizatorul acestui eveniment este Camelia Ciocîrlan, tehnician nutriţionist dietetician, care a fost prezentă, joi, în studioul Radio VIVA FM.

Ea a declarat că scopul manifestării este de a duce mai departe mesajul lui Jamie Oliver, luptând pentru prevenirea obezităţii la copii şi pentru educarea în spiritul unei alimentaţii corecte.

Camelia Ciocîrlan a precizat că evenimentul nu ar fi posibil fără o echipă de voluntari, majoritatea elevi ai Colegiului Naţional “Nicu Gane”.

ciocirlan

comments

comments