full screen background image

Maşină sustrasă din curtea unei societăţi comerciale, în comuna Ciprian Porumbescu

cheie de contact     Persoane necunoscute au sustras, în noaptea de 11/12mai, din curtea unei societăţi comerciale din comuna Ciprian Porumbescu, administrată de un bărbat, de 59 de ani, din localitate, un autoturism înmatriculat în străinătate și documentele acestuia, prejudiciul fiind de circa 4.000 de euro.

Din primele cercetări, polițiștii au stabilit faptul că, pe 5 mai, administratorul a fost contactat telefonic de un bărbat, din comuna Burla, interesat să cumpere unul dintre autoturismele parcate în curtea societății și mediatizate pe un site de profil, care, după ce a făcut o probă cu maşina, i-a comunicat că va reveni pentru a efectua tranzacția.

Pe 11 mai, persoana interesată de tranzacţie a revenit, a pornit autoturismul, pe care l-a verificat și l-a oprit, având asupra sa ambele chei de contact, după care le-a înmânat administratorului și i-a transmis faptul că va revine a doua zi, pentru a-l cumpăra.

A doua zi, administratorul societății a constatat lipsa autoturismului, în care se aflau și documentele  mașinii, iar în urma verificării celor două chei de contact, a constatat faptul că una dintre ele a fost înlocuită cu o altă cheie asemănătoare.

În cauză s-a întocmit dosar penal, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat, cercetările fiind continuate de polițiști, pentru identificarea autorilor şi recuperarea prejudiciului.

comments

comments