full screen background image

Primarul Sucevei, nemulțumit de stadiul investițiilor la străzile modernizate pe fonduri europene

comandament 12051     Primarul municipiului Suceava, Ion Lungu, nu este mulțumit de stadiul investițiilor la arterele modernizate pe fonduri europene, printre care bulevardul George Enescu și străzile Universității, Calea Unirii și Cuza Vodă.

El a cerut, marţi dimineaţă, conducerii firmei “Victor Construct” Botoșani să prezinte un grafic de lucrări, astfel încât activitățile să poată fi terminate în acest an, conform proiectului.

Lungu a adăugat că nici stadiul de la podul și pasajul CFR din Ițcani nu este corespunzător.

Lungu: “Au început în forţă şi au lucrat destul de bine, zic eu, la partea de conturare a stăzilor, Dar, când au ajuns la turnarea asfaltului, ne împotmolim. Sunt rămâneri în urmă. Strada Universităţii ar trebui finalizată în această lună, dar eu sunt sceptic că acest lucru se va întâmpla. Trebuie frezată, trebuie turnat binder-ul, trebuie turnat stratul de uzură, trebuie ridicate capacele la nivel… Nu sunt mulţumit de modul cum s-a asfaltat pe Calea Unirii și pe Cuza Vodă. La podul și pasajul CFR din Ițcani, deşi ni se spune că se lucrează, în atelierele firmei, poate, la schelele metalice şi la alte elemente ajutătoare, nu ştim nimic deocamdată şi nu am văzut încă un grafic de lucrări.”

comments

comments