full screen background image

Propunerea Săptămânii 11 – 17 mai


Viva FM propune, tu alegi!

Cele mai noi piese din lumea muzicală internaţională şi din cea autohtonă se aud, zilnic, la Viva FM!

Tu decizi, tu votezi, tu alegi!

Trei piese care alcătuiesc Propunerea Săptămânii, aşteaptă să devină preferatele tale! Piesa care va aduna cele mai multe voturi, va intra în playlistul Viva FM!

 

  • RANDI – Visător
0:00

Tuturor ne-ar plăcea să ne trezim, zi de zi, cu zâmbetul pe buze și să ne bucuram de toate lucrurile frumoase din jurul nostru. Iar pentru toate acestea trebuie doar să avem curajul să ne urmăm visurile. Despre aceasta ne vorbește Randi în noua sa piesă, Visător – să visăm împreună la o lume mai bună.

La mesajul piesei s-au alăturat numeroase persoane publice din România. Maia Morgenstern, Mihai Morar, Loredana Groza, Elena Gheorghe, Alexandra Stan, Delia Matache, Alexandru Arșinel, Stela Popescu, Leonard Doroftei sunt doar câțiva dintre cei care știu să își înceapă ziua cu un zâmbet și trăiesc la intensitate maximă spectacolul vieții.

  • SIA – Big Girls Cry
0:00

După succesul înregistrat cu “Chandelier”, Sia Furler a revenit cu un nou single, intitulat “Big Girls Cry”. Piesa este extrasă de pe albumul “1000 Forms of Fear” și pare că ironizează subtil hitul lui Fergie, “Big Girls Don’t Cry”.
Piesa este compusă de Sia în colaborare cu Chris Braide, producător și compozitor ce are la activ colaborări cu Lana Del Rey, Christina Aguilera, Beyonce, David Guetta.

La 38 de ani, Sia Furler are în palmares atât hituri solo – „Taken for Granted” – cât și piese de succes realizate în colaborare cu artiști precum: Christina Aguilera, Eminem, David Guetta, Flo Rida, Afrojack, Jennifer Lopez, Shakira, Rihanna, Kylie Minogue, Leona Lewis, Katy Perry, Britney Spears, Jessie J și Celine Dion. Artista de origine australiană a compus împreună cu David Guetta piesa „Titanium„ ce a ocupat poziții foarte bune în Billboard Hot 100, colaborând, de asemenea cu Flo Rida pentru piesa „Wild Ones„ ce a ajuns hit la nivel internațional.

  • TOVE LO – Talking Body
0:00

Piesa Habits (Stay High) este cea care a consacrat-o pe cântăreața de origine suedeză Tove Lo, iar de atunci artista a încercat să-și mențină imaginea.
După Habits, aceasta a lansat un alt single care deja se află în top-urile internaționale Talking Body.
Credeți că va depăși succesul piesei anterioare?

Care este melodia ta preferată?

  • TOVE LO - Talking Body (50%)
  • RANDI - Visător (25%)
  • SIA - Big Girls Cry (25%)
Loading ... Loading ...

comments

comments