full screen background image

Maşină lăsată cu cheile în contact, furată dintr-un garaj din Rădăuţi

garaj     Poliţia municipiului Rădăuţi a fost sesizată, duminică dimineaţă, de un bărbat, de 40 de ani, din localitate, despre faptul că, în noaptea de 9/10 mai, persoane necunoscute au pătruns în garajul proprietate personală și i-au sustras autovehiculul.

Polițiștii deplasați la fața locului au stabilit faptul că, în seara zilei 9 mai, prin forțarea sistemului de închidere, persoane necunoscute au pătruns în garaj și, profitând de faptul că victima a lăsat cheile de contact în interior, i-au sustras autovehiculul.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunii de furt calificat, cercetările fiind continuate de polițiști, pentru identificarea autorilor și recuperarea prejudiciului.

Poliţiştii recomandă încă o dată cetăţenilor să dispună măsuri minime de protecţie a bunurilor, astfel încât să nu cadă victime ale hoţilor.

Se recomandă asigurarea cu sisteme de închidere şi alarmare a locuinţelor.

Nu lăsaţi la plecarea din locuinţă uşile sau ferestrele deschise şi asiguraţi-le cu sistemele de inchidere.

Nu depozitaţi cheile de la uşi sub preşuri, în hainele lăsate în cuierul exterior, în ghivecele de flori sau în alte asemenea locaţii improprii.

De asemenea, se recomandă asigurarea cu sistemele de închidere a autovehiculelor şi atunci când sunt garate în curţi sau garaje.

comments

comments