full screen background image

Elena Udrea: Voi rămâne în politică

elena udrea     Elena Udrea a declarat duminică în cadrul emisiunii ”Ultimul cuvânt” de pe B1 TV că va rămâne în viața politică, dar că asta nu înseamnă că va face acest lucru în viitorul apropiat pentru că acum trebuie să se lupte cu acuzațiile care i se aduc.

”Eu când am supus că voi rămâne în politică am văzut că mulți au criticat afirmația mea și au găsit o mulțime de argumente împotriva ei. Eu nu am spus că de mânie mă apuc să îl contracandidez pe domnul Iohannis, Doamne ferește. Evident, pe viitor. Deocamdată am acest lucru de făcut, am acest dosar, acuzațiile diverse care mi se aduc și cu care trebuie să mă lupt. Din păcate azi în România trebuie tu să te lupți să îți dovedești nevinovăția, nu cei care te acuză să dovedească că eștri vinovat. Deci, afirmația mea nu se referea la faptul că de mânie o să mă vedeți făcând politică”, a declarat fostul ministru.

”Însă eu cred că sunt foarte multe lucruri în acestă țară care trebuie corectate acum și văd foarte puțini oameni care au curajul să vorbească despre ele. De aceea am spus că eu consider că a fost destinul meu, faptul că am știut cu mult timp înainte ceea ce mi se va întâmpla, în condițiile în care nu aveam nicio acuzație la vreamea aceea, faptul că, cumva am putut să intuiesc și să am premoniții despre asta, înseamnă că asta a fost detinul meu, să am această experiență. Era nevoie să mă aplec asupra unor lucruri pe care le priveam superficial ca mulți alții.
Modul în care se întâmplă în România astăzi exercitarea puterii sau modul în care înfăptuieșete justițuia sau justiția pe care o fac procurorii, trebuie corectat prin modificarea legilor”, a mai spus Udrea.

comments

comments