full screen background image

Gabriel Cotabiţă, găsit inconştient într-un hotel. Artistul este în stare critică

gabriel cotabita     Purtătorul de cuvânt al Spitalului Floreasca, Bogdan Opriţa, a declarat că artistul, care este în stare de inconştienţă, este încă în investigaţii, deci nu poate furniza mai multe amănunte despre starea lui.

Cel mai probabil, cântăreţul Gabriel Cotabiţă va fi internat la secţia de terapie intensivă a Spitalului Floreasca, a mai spus Bogdan Opriţa.

Bogdan Opriţa a mai precizat că, în prezent, pacientul este intubat şi ventilat mecanic.

Cântăreţul Gabriel Cotabiţă a fost transportat de urgenţă la Spitalul Floreasca, vineri, după ce a fost găsit inconştient într-un hotel din Capitală.

Angajaţii hotelului au sunat la 112, anunţând că artistului i s-a făcut rău.

În incinta hotelului se afla şi un medic universitar, care a început imediat resuscitarea lui Gabriel Cotabiţă şi a continuat-o până în momentul sosirii echipajului SMURD.

Potrivit unor surse, starea artistului este una critică.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Bucureşti-Ilfov, Daniel Vasile, a confirmat, pentru Mediafax, că un echipaj SMURD a fost solicitat, în jurul orei 13.00, la un hotel din Capitală, unde se afla o persoană în stare de inconştienţă.

La faţa locului au fost trimise două echipaje medicale, iar după ce persoana respectivă a fost resuscitată şi stabilizată a fost transportată la Spitalul de Urgenţă Floreasca.

Gabriel Cotabiţă are de ceva vreme probleme cu inima. Într-un interviu acordat recent, el declara că, printre alte metode de tratament, a ales-o şi pe cea naturistă.

Gabriel Cotabiţă – cântăreţ, prezentator, producător muzical

Gabriel Cotabiţă, care s-a născut pe 1 noiembrie 1955, la Craiova, este cântăreţ de muzică uşoară şi pop-rock, prezentator, producător muzical şi de televiziune. De asemenea, este solistul formaţiei VH2 şi a fost membru al cunoscutului grup rock Holograf, în anii 1980. Împreună cu Holograf a lansat, în anul 1984, albumul “Holograf 1”.

Gabriel Cotabiţă a jucat în filmul muzical “În fiecare zi mi-e dor de tine”, de Gheorghe Vitanidis, muzica fiind semnată de George Grigoriu şi Ionel Tudor. De asemenea, figurează pe coloana sonoră a peliculei “Rezervă la start”, de Anghel Mora, muzica fiind compusă de Adrian Enescu.

De-a lungul carierei, Gabriel Cotabiţă a lansat mai multe albume, printre care “Formaţii rock 5” (cu formaţia Redivivus, album colectiv), “Holograf 1” (cu formaţia Holograf), “Noapte albastră”, “Noi rămânem oameni”, “Prima iubire şi ultima”, “În fiecare zi mi-e dor de tine” (cu Marina Florea), “Prizoner”, “Viaţa e un cazino”, “Greatest Hits” (cu formaţia VH2), “Dacă n-ai iubi” (cu formaţia VH2), “Fărâme de tandreţe”, “2” (cu formaţia VH2) şi “25 de ani de nopţi albastre – Best of Gabriel Cotabiţă”.

comments

comments