full screen background image

Elevii care vor intra la liceu participă la “Târgul Ofertelor Educaţionale”

tged1     Elevii din clasele a VIII-a care nu s-au hotărât asupra liceului pe care îl vor urma din toamnă, au astăzi la dispoziție, la mallul din Burdujeni, “Târgul Ofertelor Educaţionale”.

La acțiunea organizată de Centrul Judeţean de Resurse şi Asistenţă Educaţională, în colaborare cu Inspectoratul Şcolar Judeţean, participă 20 de licee, cu 4 mai multe decât anul trecut.

Directorul Centrului, Florin Bagiu, a precizat că doritorii au avut posibilitatea să cunoască specificul fiecărui colegiu, liceu sau grup şcolar pentru o bună orientare şcolară.

Bagiu: “Liceeni din judeţul Suceava vin şi îşi prezintă oferta educaţională, pentru anul şcolar 2015 – 2016, prin standurile de prezentare, prin prezentări cu ajutorul video-proiectoarelor. Cu ajutorul elevilor, cu ajutorul profesorilor, cu ajutorul pliantelor, se oferă informaţii elevilor de clasa a VIII-a care, până la ora 18, se vor perinda pe la toate standurile de prezentare. Centrul Judeţean de Resurse şi Asistenţă Educaţională oferă informaţii suplimentare despre oferta de şcolarizare. În ajutorul elevilor de clasa a VIII-a, se vor efectua şi unele teste psihologice, pentru cei care vor, de orientare socio-profeasională.”

comments

comments