full screen background image

Bătrână din Suceava, lovită de o maşină în faţa Spitalului Judeţean

Spital judetean 2     Poliţia municipiului Suceava a fost sesizată, joi, la ora 14.30, despre faptul că la spital s-a prezentat o femeie, de 78 de ani, din localitate, care a declarat faptul că a fost victima unui accident de circulaţie, produs cu o zi înainte.

Din primele cercetări, poliţiştii au stabilit faptul că, miercuri, 6 mai, ora 13.00,  un bărbat, de 58 de ani, din comuna Moara, a condus autoturismul, pe B-dul 1 Mai, din municipiul Suceava.

Ajungând în faţa Spitalului Judeţean Suceava, nu s-a asigurat la întoarcerea autoturismului şi a accidentat uşor  o femeie, care se afla, ca pieton, pe trotuar.

Conducătorul autoturismului şi-a continuat deplasarea, iar femeia s-a urcat într-un mijloc de transport în comun şi a plecat la domiciliu.

A doua zi, acuzând dureri la membrele inferioare, bătrîna s-a prezentat la spital, pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Conducătorul auto a fost invitat la sediul poliţiei, unde a declarat faptul că nu a simţit vreun impact şi nu a acroşat vreo persoană, pe data de 6 mai.

Cercetările continuă, faţă de bărbatul de 58 de ani, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă, dosarul penal urmând să fie soluționat procedural.

comments

comments