full screen background image

Bătrână din Suceava, lovită de o maşină în faţa Spitalului Judeţean

Spital judetean 2     Poliţia municipiului Suceava a fost sesizată, joi, la ora 14.30, despre faptul că la spital s-a prezentat o femeie, de 78 de ani, din localitate, care a declarat faptul că a fost victima unui accident de circulaţie, produs cu o zi înainte.

Din primele cercetări, poliţiştii au stabilit faptul că, miercuri, 6 mai, ora 13.00,  un bărbat, de 58 de ani, din comuna Moara, a condus autoturismul, pe B-dul 1 Mai, din municipiul Suceava.

Ajungând în faţa Spitalului Judeţean Suceava, nu s-a asigurat la întoarcerea autoturismului şi a accidentat uşor  o femeie, care se afla, ca pieton, pe trotuar.

Conducătorul autoturismului şi-a continuat deplasarea, iar femeia s-a urcat într-un mijloc de transport în comun şi a plecat la domiciliu.

A doua zi, acuzând dureri la membrele inferioare, bătrîna s-a prezentat la spital, pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Conducătorul auto a fost invitat la sediul poliţiei, unde a declarat faptul că nu a simţit vreun impact şi nu a acroşat vreo persoană, pe data de 6 mai.

Cercetările continuă, faţă de bărbatul de 58 de ani, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă, dosarul penal urmând să fie soluționat procedural.

comments

comments
Notă de informare privind protecţia datelor personale

Acceseaza