full screen background image

Recital de poezie religioasă susţinut de Constantin Chiriac, la Catedrala Ortodoxă din Rădăuți

Constantin Chiriac     Joi, 7 mai, de la orele 12.00, la Catedrala Ortodoxă din Rădăuți, Constantin Chiriac va susține un recital de poezie religioasă, ce se intitulează “Metanie ție, Părinte!”, corolar despre viață, moarte, credință, destin dar mai ales despre cum ne raportăm noi oamenii cu destinul față de Creator.

Intrarea este liberă!

Constantin Chiriac este directorul Teatrului Naţional “Radu Stanca” din Sibiu, este ieşean de origine şi actor ca formaţie, dar și creatorul celui mai important Festival de teatru şi de arte vizuale din România, Festivalul Internaţional de Teatru de la Sibiu.

Grație acestui festival, oraşul Sibiu a reuşit, în 2007, să obţină statutul de capitală culturală europeană.

În acest moment, Festivalul Internațional de Teatru de la Sibiu este al treilea ca importanță, după cel de la Avignon din Franţa şi cel de la Edinburgh din Marea Britanie.

Constantin Chiriac a jucat în peste 20 de filme, în aproape 50 de spectacole şi a susținut recitaluri în cel puţin 50 de țări din lumea întreagă.

Un lider pentru societate, Constantin Chiriac are trei diplome în management cultural de la insituţii şi universităţi de prestigiu din Occident.

El strălucește în lumea artei și tot ce întreprinde are ecou şi dezvoltă ecouri frumoase.

Constantin Chiriac este un exemplu de la care putem învăța să construim pe termen lung, un om care îmbrățișează profesia cu o dăruire totală, fără jumătăți de măsură.

Doina CRAIU

Radio VIVA FM Rădăuți

comments

comments