full screen background image

Victor Ponta, la conferința dedicată turismului

ponta     Premierul Victor Ponta, prezent la cea de-a VIII-a ediție a celui mai important eveniment dedicat turismului din România, “TopHotel Tourism & Leisure Investment Conference”, a declarat că interesul străinilor pentru România este uriaș.

“Peste tot pe unde am fost mi-au zis investitorii că vor să vină ân România”, a spus Ponta.

“Am încercat să fiu și eu un promotor al turism în România, amintind despre deltă, despre munți”, a mai completat premierul.

De asemenea, premierul a afirmat că dorește transformarea instituția publică Autoritatea Națională pentru Turism într-un parteneriat public, pentru că doar așa “se poate promova cu adevărat turismul”.

Nu cred că România va fi în situația în care, printr-o instituție publică, să se poata promova cu adevărat”,  a explicat Ponta.

Ponta a mai vorbit și despre evaziunea fiscale, spunând că aceasta reprezintă cel mai mare pericol pentru companiile corecte.

“Cred că turismul de calitate și competitivitatea companiilor corecte sunt direct proporționale cu combaterea celor care perturbă și cred că prin evaziune fiscală pot obține venituri mai rapid”, a spus Ponta.

comments

comments