full screen background image

Termenul de finalizare a lucrările la apă şi canalizare a fost extins cu 4 luni, în Suceava

RETELE 2     Lucrările de modernizare a rețelelor de apă și canalizare închid pentru o lună circulația rutieră pe serpentinele din municipiul Suceava, între străzile Cernăuți și Traian Vuia.

La comandamentul de astăzi, șefii de șantier ai firmei Pfeiffer au solicitat prelungirea termenului de finalizare pentru toate investițiile din această lună până la sfîrșitul lui septembrie.

Viceprimarul Lucian Harşovschi a spus că muncitorii “lucrează cu motoarele mai puțin turate”, adăugând că municipalitatea ar putea da noi sancțiuni pentru nepăstrarea curățeniei și neaducerea carosabilului la starea inițială.

Harşovschi: “Pe străzile 6 Noiembrie și Oituz, aveți 24 de ore la dispoziție să ridicați depozitul de pământ, amendă 2.500 de lei, în caz contrar. La fel și pe Mărășești, cu o grămadă de pământ lăsată în spatele unei mașini, aveți tot 24 de ore. Așa facem de acum, ca să nu spuneți că are cineva ceva cu dumneavoastră și că vrem numai să amendăm. Până acum, pe domeniul salubrizării, am dat amenzi de 15.000 de lei și, în stand by, 4 amenzi, de 2.500 de lei, pentru aceste depozite de pământ. Ele pot fi scrise cu avertisment sau cu amendă, totul depinde de dumnevoastră”.

comments

comments