full screen background image

Simpozion Synevo, la Spitalul Municipal Rădăuți

spital radauti bun     La Spitalul Municipal Rădăuți, s-a desfăşurat, marţi, un simpozion Synevo.

Organizată de medicul Cristina Mambeth, coordonator activitate științifică în cadrul rețelei de laboratoare medicale Synevo România, manifestarea a întrunit medici specialiști de la Spitalul Municipal, dar și medici de familie sau medici de laborator.

Temele abordate în discuție au fost, printre altele, markerii tumorali – oportunități și limite, evaluarea funcției renale, evaluarea statusului imun, teste în practica medicului generalist, diagnostic de laborator al infecțiilor tractului respirator inferior.

Dr. Mambeth “Laboratorul Synevo funcționează și în cadrul Spitalului din Rădăuți, și, așa cum obișnuim de mai mult timp, noi facem periodic întâlniri științifice cu medicii colaboratori, pentru a aduce în discuție actualități în diagnosticul de laborator și a testelor pe care noi le oferim, și în același timp dorim să și primim întrebările medicilor din clinică, problemele pe care aceștia le au și dicuții care să ajute la îmbunătățirea serviciilor de laborator”.

De la Rădăuți, organizatorii vor pleca la alte spitale din județ cu aceeași manifestare, fiind prezenți, pe data de 6 mai, la Spitalul Suceava, iar pe data de 7, mai la cel din Cîmpulung Moldovenesc.

Doina CRAIU

Radio VIVA FM Rădăuți

comments

comments