full screen background image

Întrerupere a alimentării cu apă, joi, pe mai multe străzi din centrul Sucevei şi din Burdujeni

RETELE     Furnizarea apei reci se va întrerupe, joi, 7 mai, între orele 08:00 şi 18:00, pe mai multe străzi din centrul municipiului Suceava şi din cartierul Burdujeni.

Întreruperea se datorează executării unor lucrări programate, necesare implementării proiectului “Extinderea și reabilitarea rețelelor de apă și apă uzată din municipiul Suceava”.

Astfel, în zona centrală, fără apă rece vor rămâne sucevenii care locuiesc pe str. Alexandru cel Bun, de la intersecţia cu str. Ştefan Tomşa, până la intersecţia cu str. Ştefan Dracinschi, şi pe strada Universităţii, de la intersecţia cu b-dul 1 Mai, până la punctul termic “Pompieri”, inclusiv.

În Burdujeni, nu vor avea apă rece la robinete cei care locuiesc pe str. Amurgului, de la intersecţia cu str. Muncii, până la intersecţia cu str. Eroilor, pe strada Tineretului, de la intersecţia cu str. Prieteniei, până la intersecţia cu str. Eroilor, precum şi cei de pe străzile Prieteniei, Păcii, Eroilor şi Traian Popovici.

De întrerupere vor fi afectate şi punctele termice “Cuza Vodă 1” şi “Cuza Vodă 4”, astfel că locuinţele arondate respectivelor puncte termice nu vor beneficia nici de apă caldă.

comments

comments