full screen background image

„Câștigă o invitație la Circul Las Vegas!”

lv     În perioada 7 – 11 mai, Shopping City Suceava vă invită la noul spectacol al Circului Internațional Las Vegas!

Spectatorii vor admira salturi acrobatice spectaculoase, demonstraţii de mobilitate şi echilibristică, dar și dresuri de tigri albi, aurii și bengalezi. De asemenea, cei mici vor fi fascinați de numerele interesante cu șerpi, aligatori, iguane gigant, cămile, cai, crocodili. Copiii se vor putea distra alături de vestitul clown Daniel al Circului Las Vegas, iar părinții sau bunicii care îi însoțesc vor rămâne uimiți la numerele aeriene.

Pentru cei care își doresc să se bucure de numerele senzaționale de la circ, Shopping City Suceava organizează concursul „Câștigă o invitație la Circul Las Vegas!”,  doar în zilele de 7, 8 şi 9 mai 2015, în cadrul căruia pot fi câștigate 100 de invitații.

Pentru a putea intra în posesia premiilor, clienții trebuie să facă cumpărături de minim 50 de lei din magazinele: Alexandria Librării, Coccodrillo, Delia 07, Evel Mod, Norielși Takko Fashion și să se prezinte la Info Point-ul special amenajat în fața magazinului Leonardo pentru a ridica premiul.

Spectacolele vor avea loc în parcarea Shopping City Suceava, zilnic, de la ora 18:00, și sâmbătă și duminică, câte două demonstrații, de la orele 15:00 și 18:00.

comments

comments