full screen background image

Sute de pachete de ţigări descoperite de vameşi în locaşuri special amenajate într-o maşină, în Siret

vama siret 2     Luni dimineaţă, în jurul orei 03.25, în Punctul de Trecere a Frontierei Siret, s-a prezentat, pentru a intra în ţară, conducând un autoturism marca „BMW”, cetăţeanul româno-ucrainean  Marian N., în vârstă de 24 de ani, domiciliat în mun. Suceava.

Existând suspiciuni că acesta transportă ţigări de provenienţă ucraineană, poliţiştii de frontieră, împreună cu lucrătorii vamali, au efectuat un control amănunţit asupra maşinii, ocazie cu care au descoperit, în spătarele scaunelor și într-un loc special amenajat în spatele banchetei, cantitatea de 714 pachete cu ţigări, marca „Viceroy”, de provenienţă ucraineană.

Ţigările, în valoare de 872 de lei, au fost ridicate în vederea confiscării, iar persoana în cauză a fost sancţionată contravenţional de către autorităţile vamale, cu amendă în cuantum de 7.000 de lei.

Autoturismul marca „BMW”, înmatriculat în Bulgaria, în valoare de 9.000 de lei, a fost indisponibilizat în vederea confiscării, deoarece avea confecționat locaș special amenajat pentru transportul țigărilor.

comments

comments