full screen background image

De luni, cazare mai ieftină pe litoral

litoralulromanesc     Dacă nu aţi ajuns de 1 Mai la mare sau dacă vreţi să continuaţi distracţia din weekend, trebuie să ştiţi că de astăzi începe „Litoralul pentru toţi”. Sunt disponibile peste o mie de locuri de cazare, în 16 hoteluri de pe litoral. Hotelierii estimează că 10.000 de turişti vor beneficia de vacanţe la preţuri reduse.

Turiştii care optează pentru Mamaia – Constanţa – Eforie vor plăti, de exemplu, 235 lei pentru şase nopţi de cazare la un hotel de 2 stele, fără mic dejun, respectiv 265 de lei pentru un sejur de şase nopţi la un hotel de 3 stele.

Dacă este inclus micul dejun preţurile ajung la 315 lei pentru acelaşi sejur la hotel de 2 stele, respectiv 425 lei la un hotel de trei stele.

Tarifele sunt mai mici în sudul litoralului. În staţiuni precum Costineşti, Olimp sau Vama Veche, pentru 6 nopţi de cazare fără mic dejun un turist va plăti 179 de lei, în timp ce la un hotel de 3 stele costă 199 de lei. Dacă la cele 6 nopţi de cazare se adaugă şi mic dejunul, atunci tarifele ajung până la 269 de lei de persoană, respectiv 329 de lei.

Programul “Litoralul pentru Toţi” începe astăzi şi se încheie pe 19 iunie. Primii turişti sunt aşteptaţi de astăzi de la prânz.

comments

comments