full screen background image

Bogdan Jurescu, fondator al comunității “Călătorie în natură”: “Codrul a rămas frate cu românul, asta nu ne-o poate șterge nimeni din sânge!”

Viva-Trafic-bogdan-jurescu
Codrul e frate cu românul dar, în condițiile actuale, are toate motivele să se cam supere pe noi și să rupă legătura de rudenie.
Pe 9 mai, România și diaspora protestează împotriva taierilor ilegale de păduri din România.
“Fii tu însuți schimbarea pe care vrei să o vezi în jurul tău!” “Implicarea fiecăruia dintre voi contează!” “Vă așteptăm sâmbătă, 9 mai 2015, ora 16:00, în Parcul Central Suceava”, sunt câteva din mesajele organizatorilor.
Bogdan Jurescu, unul dintre inițiatorii acțiunii, a stat azi de vorbă cu Luisa, la Viva Trafic și a dat mai multe detalii despre eveniment.
“Un protest inițiat în toată țara, în mai multe localități de către colegii din Oradea, de către comunitatea civilă.
Noi suntem împotriva despăduririlor abuzive, mai mult de atât, în Suceava vrem să cerem și interzicerea microhidrocentralelor, cât și combaterea poluării și braconajelor atât pe ape cât și în pădurile României.
Cu mare bucurie spun că, de la o zi la alta, din ce în ce mai mulți oameni își dau seama de importanța naturii. Oamenii, de la o acțiune la alta se mobilizează din ce în ce mai mulți” a spus Bogdan Jurescu.
Interviul integral poate fi ascultat aici:

0:00

comments

comments