full screen background image

Accident în Burla, provocat de un tânăr care conducea, fără permis, o motocicletă neînmatriculată

moto     Duminică noapte, la ora 21:25, pe DC 25, în interiorul comunei Burla, un tânăr, de 21 de ani, din comuna Marginea, fără permis de conducere, în timp ce conducea motocicleta neînmatriculată, având ca pasager un tânăr, de 18 ani, într-o curbă la stânga, a pierdut controlul asupra direcţiei de mers şi a intrat într-un gard.

În urma impactului, conducătorul motocicletei a fost rănit.

Din cercetări, polițiștii au mai stabilit și faptul că motocicleta aparţine pasagerului, din comuna Marginea, care i-a încredinţat-o bărbatului de 21 de ani.

În cauză, s-a întocmit dosar penal, față de tânărul de 21 de ani, pentru săvârşirea infracţiunilor de ,,vătămare corporală din culpă”, ”conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul neînmatriculat în circulație, de către o persoană care nu deține  permis de conducere” și ”punerea în circulație a unui vehicul neînmatriculat”.

Cu dosar penal s-a ales şi tânărul de 18 ani, pentru ”încredințarea unui  vehicul pentru care legea prevede obligativitatea deținerii permisului de conducere pentru conducerea pe drumurile publice unei persoane care nu deține permis de conducere”, ce va fi soluționat procedural.

comments

comments