full screen background image

Fotbaliştii de la Rapid vor să câştige, sâmbătă, la Bacău

rapid 3004     După şase înfrângeri suferite în ultimele şapte etape disputate, fotbaliştii de la Rapid Suceava vor juca, sâmbătă, în etapa a V-a a play-off-ului seriei I a Ligii secunde de fotbal, pe terenul celor de la SC Bacău.

Antrenorul sucevenilor, Bogdan Tudoreanu, este sigur că elevii săi vor avea un meci greu, dar speră ca aceştia să reuşească, în sfârşit, un rezultat bun, care să-i scoată din blocajul în care au intrat de o bună perioadă de timp.

Tudoreanu: “Este clar că traversăm o criză de rezultate. Din această cauză, s-a instalat un blocaj mental la nivelul jucătorilor, astfel încât nu reuşim să câştigăm, nici atunci când jucăm bine. Sper să reuşim să ne adunăm, să strângem rândurile, aşa încât să învingem la Bacău şi să revenim pe locul 3. Nu va fi uşor, pentru că băcăuanii evoluează de regulă mult mai bine pe teren propriu, iar, din câte ştiu, în runda precedentă au odihnit mai mulţi titulari, pentru a fi proaspeţi la meciul cu noi.”

Bogdan Tudoreanu crede că rezultate slabe din ultima perioadă se datorează şi numeroaselor accidentări cu care s-a confruntat echipa pe care o conduce.

Pentru meciul cu SC Bacău, sucevenii nu vor putea conta pe Dorin Semeghin, Claudiu Velescu, Dragoş Sfrijan şi Răzvan Bâgu, care sunt accidentaţi.

Rapid Suceava ocupă locul al treilea în clasamentul seriei, cu 41 de puncte, în timp ce băcăuani se situezaă pe poziţia imediat următoare, cu 33 de puncte.

comments

comments