full screen background image

Ziua de 1 mai, sărbătorită cu un spectacol la Fălticeni

Viva News falt     Primăria municipiului Fălticeni va organiza o serie de manifestări, în perioada 1 mai – 1 iunie 2015, reunite sub genericul “Primăvară fălticeneană”.

Astfel, pe 1 mai , de la ora 16.00, în Parcul „Nada Florilor” (amfiteatru / ponton), se va desfăşura un spectacol cu formaţii artistice de la şcolile şi grădiniţele din Fălticeni, Clubul Copiilor Fălticeni şi Centrul Cultural „Grigore Vasiliu Birlic”.

În caz de vreme nefavorabilă, spectacolul va avea loc la Centrul Cultural „Grigore Vasiliu Birlic”.

Pe 9 mai, în unităţile de învăţământ vor avea loc sesiuni stiinţifice, seminarii şi prezentări de referate.

Comemorarea eroilor neamului va consta în festivităţi la Monumentul Eroilor din Piaţa „Nada Florilor” şi Monumentul Eroilor din Cimitirul „Grădini”, pe 21 mai.

De Ziua copilului, pe 1 iunie, la Muzeul Apelor „Mihai Băcescu” şi la Casa Memorială „Mihail Sadoveanu” vor fi organizate ateliere de creaţie şi jocuri pentru copii.

Tot atunci, nu vor lipsi competiţiile sportive, în organizarea cluburile sportive locale, pe terenurile de sport şi în sălile de sport.

Pe 1 iunie vor fi organizate şi spectacole în Parcul „Nada Florilor” (la ponton) – “De 1 iunie toată lumea dansează pe ponton”, cu trupe locale de dans, karaoke, cântece şi jocuri populare, discotecă în aer liber.

În caz de vreme nefavorabilă, spectacolul va avea loc la Centrul Cultural „Grigore Vasiliu Birlic”.

comments

comments