full screen background image

Sportivul dornean Claudiu – Daniel Mihăescu, cel mai bun la cros, la Olimpiada Naţională a Sportului Şcolar

Claudiu Daniel Mihaescu     Zilele trecute, la Craiova, a avut loc finala la cros din cadrul Olimpiadei Naţionale a Sportului Şcolar (ONSŞ).

În această fază a competiţiei, au ajuns toţi campionii judeţeni din ţară.

Printre aceştia s-a regăsit şi Claudiu – Daniel Mihăescu, cel mai bun atlet dintre elevii din judeţul nostru.

Campionul din Dorna – Arini şi-a dovedit şi de această valoarea şi a făcut cinste judeţului şi gimnaziului cu clasele V-VIII pe care-l reprezintă – Şcoala Gimnazială din Dorna – Arini, unde este elev în clasa a VIII-a.

Claudiu – Daniel Mihăescu, sportiv pregătit de profesorul Cristian Prâsneac, a câştigat titlul naţional la cros, la ONSŞ, consolidându-şi, în acest fel, statul de lider al semifondului şi fondului românesc, la categoria sa de vârstă.

De fapt, a dovedit, astfel, încă o dată, că Vatra Dornei poate fi considerat „capitala” semifondului şi fondului românesc.

Deşi în ultima vreme a câştigat cam toate concursurile la care a luat parte şi nu mai are adversari pe plan naţional, la categoria sa de vârstă, Claudiu – Daniel continuă să se antreneze cu seriozitate.

Acum, se pregăteşte pentru examenul de capacitate, dar şi pentru Festivalul Olimpic al Tineretului pentru juniori, care va avea loc în luna iulie a acestui an.

El este unul dintre cei 5 juniori ai României care şi-a făcut deja baremul pentru F.O.T.E.

comments

comments