full screen background image

Nou program de audienţe la Prefectura Suceava

Viva News TEMPLATE pref    Începând cu luna mai, programul de audienţe la Instituţia Prefectului Suceava se va desfăşura după un nou orar.

Astfel, doritorii vor putea intra în audienţă la Prefectul Sucevei, Constantin Harasim, în prima şi în cea de-a treia săptămână a fiecărei luni.

Audienţele se vor ţine marţi, între orele 14,00 – 16,00, la camera 10 a Prefecturii.

Subprefectul Atanasă Nistor va primi în audienţă în săptămânile a doua şi a patra a fiecărei luni.

Acestea se vor desfăşura vineri, între orele 10-12, tot în camera 10 a instituţiei.

Înscrierea în audienţă se va face pe bază de cerere scrisă, depusă la Instituţia Prefectului – judeţul Suceava – Compartimentul Informare Relaţii Publice şi Secretariat, sau trimisă on-line, la adresa de email audiente@prefecturasuceava.ro, cerere care se găseşte pe site-ul instituţiei sau la sediile unităţilor administrativ teritoriale din judeţul Suceava.

Solicitările se depun cu cel puțin 5 zile lucrătoare înainte, în cazul audienţelor ţinute de către prefect sau subprefect.

Nu se vor acorda audienţe în situaţia în care problemele în care se doreşte audierea se află în curs de soluţionare pe rolul instanţelor de judecată sau în cazul în care au fost pronunţate hotărâri judecătoreşti definitive şi irevocabile.

Persoanele care au primit un răspuns scris sau verbal în urma audienţei nu mai pot beneficia de încă o audienţă având acelaşi subiect, fără să prezinte documente suplimentare.

Persoanele care vin la sediul instituţiei prefectului fără a se fi înscris în audienţă, primesc consiliere în limita atribuţiilor instituţiei, de la funcţionarii instituţiei, conform programării, de luni până joi, între orele 8 – 16,30, și vineri, între orele 8-14.

comments

comments